ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΑΡΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ

 ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣΑ

  

Παναγία η Χειρουργούσα

 

Μια ανοιξιάτικη μέρα του 2023 μια αναγνώστρια της σελίδας, καθώς διάβαζε τα ονόματα και τα προσωνύμια της Παναγίας, θυμήθηκε την εμπειρία της, καθώς και για το προσωνύμιο Παναγία η Χειρουργούσα, το οποίο δεν υπάρχει πουθενά. Έτσι η αγαπητή αναγνώστρια της σελίδας θεώρησε καλό να μοιραστεί την εμπειρία της μαζί μου και να δημοσιεύσω αυτή την ιστορία: 

 

Όταν ήμουν σε ηλικία μεταξύ 24 με 26, η μητέρα μου, θα έκανε ένα δύσκολο κατά τον γιατρό χειρουργείο. Μάλιστα, της είχε πει, ότι μπορεί και να μην ζήσει, όχι τόσο λόγω της επέμβασης, αλλά η μητέρα μου είχε επιληψία και φοβόντουσαν να την αναλάβουν.

Εγώ όλο το βράδυ έκλαιγα και παρακαλούσα την Παναγία να ζήσει η μητέρα μου. Εντέλει αποκοιμήθηκα και βλέπω ένα όνειρο, αλλά δεν θυμάμαι ποιος μου μιλούσε, απλά θυμάμαι ότι μου είπε, "μην κλαίς, γιατί την μητέρα σου δεν θα την χειρουργήσει ο γιατρός, αλλά η Παναγία η Χειρουργούσα". 

 

Έτσι κι έγινε. Η μητέρα μου έζησε. Μέχρι τώρα, που είμαι 54 σχεδόν ετών, δεν είδα πουθενά να υπάρχει, το προσωνύμιο της Παναγίας της Χειρουργούσας. Και στεναχωριέμαι, γιατί ίσως να το ήθελε αυτό το προσωνύμιο η Παναγία και εγώ δεν είχα την ικανότητα να ακουστεί στον κόσμο.

 

 

 

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ