ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ

  

Προφητικές ρήσεις Ρώσων Γερόντων

 

Ιερομόναχος Σεραφείμ (Βυρύτσκυ) της Μόσχας (+1942)

 

«Όταν η ανατολή θα γίνει δυνατότερη, όλα θα αρχίσουν να κλονίζονται. Οι αριθμοί είναι με την μεριά τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν και νηφάλιους και εργατικούς ανθρώπους, ενώ εμείς μαστιζόμαστε από τον αλκοολισμό.

 

Θα έλθει μια εποχή στην οποία η Ρωσία θα γίνει κομμάτια. Στην αρχή θα την χωρίσουν, και μετά θα αρχίσουν να κατακλέβουν τον πλούτο της.

 

Η Δύση θα κάνει τα πάντα να βοηθήσει στην καταστροφή της Ρωσίας και για ένα διάστημα θα παραδώσει το ανατολικό της κομμάτι στην Κίνα. Η Άπω Ανατολή θα πέσει στα χέρια της Ιαπωνίας, και η Σιβηρία στους Κινέζους, οι οποίοι θα αρχίσουν να μετακινούνται στην Ρωσία, να παντρεύονται ρωσίδες και στο τέλος με πονηριά και μαστοριά θα καταλάβουν την περιοχή της Σιβηρίας έως τα Ουράλια.

 

Αλλά όταν η Κίνα θα θελήσει να προχωρήσει, η Δύση θα αντισταθεί και δεν θα το επιτρέψει. Ή Ανατολή θα βαπτισθεί στην Ρωσία. Ολόκληρος ο ουράνιος κόσμος, μαζί με αυτούς οι οποίοι βρίσκονται επί της γης, το αντιλαμβάνονται αυτό, και προσεύχονται για την φώτιση όσων βρίσκονται στην Ανατολή.»

 

Αρχιμανδρίτης Ιωνάς (Miroshnichenko) (+1902)

 

«Θα δείτε τι θα συμβεί σε 50 χρόνια: Ὅλοι θα εγκαταλείψουν την Δικαιοσύνη του Θεού και θα απομακρυνθούν από την πίστη, αλλά μετά θα συνέλθουν και θα επιστρέψουν και θα ζήσουν με Χριστιανικό τρόπο.»

 

Γέρων Αλέξιος (Mevhev) της Μόσχας (+1922)

 

«Όταν ο καιρός έλθει, ο Θεός θα στείλει τους απαραίτητους ανθρώπους Του, οι οποίοι θα εκτελέσουν το έργο Του (την σωτηρία της Ρωσίας), και θα εξοντώσουν τους Μπολσεβίκους με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μια καταιγίδα τσακίζει το ξύλο από το κατάρτι…»

 

Γέρων Ανατόλιος (Ποτάποφ) της Όπτινα (+1922)

 

«…θα υπάρξει ασφαλώς μια Καταιγίδα. Και το Ρωσικό καράβι θα ναυαγήσει. Ναι, θα συμβεί αυτό, αλλά όπως γνωρίζουμε οι άνθρωποι μπορούν να σωθούν ακόμη και επάνω σε κούτσουρα και σε συντρίμμια. Δεν θα χαθούν λοιπόν όλοι, όχι όλοι…»

 

Αλλά επίσης προφήτευσε ότι η κανονική ενότητα θα επανέλθει:

 

«Ένα μεγάλο σημείο του Θεού θα εμφανιστεί. Και τα κούτσουρα και τα συντρίμμια θα επανενωθούν, με την θέληση του Θεού, και το καράβι της Ρωσίας θα ξαναφτιαχθεί σε όλη του την ομορφιά και θα επανέλθει στον δρόμο που προκαθόρισε ο Θεός για αυτό… Και αυτό θα είναι ένα θαύμα, εμφανές σε όλους…».

 

https://simeiakairwn.wordpress.com